RED CHILLIES INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Red Chillies Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 21:14 2 uur gewacht. Eten was ok, maar Naan waa al koud en slap. Rijst was alleen wit. Geen groente of salade oid
28 sep 2022 om 22:40 heel slecht eten
13 sep 2022 om 17:01 My order went trough for puck up. But when I got to collect the restaurant was closed
16 jul 2022 om 7:50 Het was weer erg lekker,maar ik merkte dat de porties kleiner zijn geworden. Op deze manier vind ik het te duur.
14 jul 2022 om 15:10 Simpelweg slecht, kan er niks anders van maken…dan dat het gewoon slecht is
30 apr 2022 om 12:28 I only ate the chole bhature. The chaat papdi with dahi bhalla was something unrecognizable and tasted awful, I had to throw it away. The Punjabi kadhi pakora was almost only sauce with only 3 pakoras in it. Wouldn’t order here again!
29 mrt 2022 om 22:57 Vegan menu besteld, maar vegetarisch menu ontvangen. Zonder te weten dierlijke producten gegeten, totdat we erachter kwamen dat het verkeerde menu was gestuurd. Heel jammer en beide met buikpijn op de bank..
23 mrt 2022 om 20:25 Heerlijk eten!! Snelle bezorging
27 feb 2022 om 11:11 Bezorger perfect, service Thuisbezorgd onder de maat. Geen telefonisch contact mogelijk, restaurant vroeg mij om contact op te nemen met Thuisbezorgd omdat het eten klaar stond en de bezorger er niet was. Vreemde gang van zaken.
20 feb 2022 om 22:22 Best Indian food I’ve ever had!! Fast and friendly delivery.
8 feb 2022 om 7:36 We selected the option to let the food arrive at 21.30. It was there 21.55.
24 jan 2022 om 21:59 Food was really delicious. Also proper packing and delivery service is quite fast.